Cscbiologie.jouwweb.nl

 

Bijles / Examentraining biologie

Ben je een leerling en is de hulp van de website nog niet genoeg??? Dan kan ik jou ook 'live' hulp bieden in de vorm van bijles.

 

Aangeboden: Flexibele bijles of examentraining biologie (vmbo, havo, vwo)

Ik heb biologie gestudeerd en ik werk sinds 7 jaar op het voortgezet onderwijs (havo en vwo). Ik geef al veel langer les aan kinderen/jongeren, ik heb goede ervaringen hiermee en ik boek goede resultaten van brugklas t/m examenklassen. Buiten school heb ik tijd om jongeren in Voorschoten en omstreken (Zuid-Holland) bijles te geven.

Ook ben ik ervaren mentor van vwo-bovenbouwklassen, dus ik kan veel (leer)problemen tackelen, van wat motivatieproblemen tot wanhopige onvoldoendes.

De examens van tegenwoordig vragen de vaardigheid van een zelfstandige probleemaanpak. Veel details spelen hierbij een rol, zoals het omgaan met informatie en Binas, taalvaardigheid, handigheid met meerkeuzevragen, antwoorden formuleren bij open vragen, onderzoeksvaardigheden en nog wel meer. Hier werk ik naartoe. Samen zoeken we uit waar het probleem of de problemen liggen. Hoe hoger de klas en het niveau (zoals examenklas), hoe subtieler deze leerdoelen vaak zijn. Ik leer de leerling daar zelf mee om te leren gaan en het wordt direct getraind. De leerling ontwikkelt zo autonomie en krijgt zelfvertrouwen. De resultaten moeten hierdoor omhoog gaan, evenals het plezier in het werken aan biologie.

Heb je moeite met biologie, een steuntje in de rug nodig met extra uitleg of hulp, of examentraining? Dan kan ik je heel goed helpen. Privé of in je eigen kleine groepje.

Neem contact met me op om te kijken of ik je van dienst kan zijn. Dat kan via het contactformulier rechts →

Dit is vrijblijvend en het kan ook eenmalig, bijv. vlak voor een toets of een examen.

Tarief: €25,- tot 35,- per uur (afhankelijk van je klas, niveau, en de voor- en nabereidingen die ik moet treffen.